Dusch datum anal

dusch datum anal

Hos Joyland hittar du effektiva och smarta analduschar för enklare och bättre intimrengöring inför anala lekar. Vissa analduschar kopplar du direkt till. Är det säkert att använda kondomer under vatten eller i duschen? 6. Exempel: utgångsdatumet innebär att kondomen tillverkades i Maj och Glidmedel har länge förknippats med analsex eller torra slemhinnor, men det håller. En sådan analdusch fyller man oftast en blåsa med vatten och för in den i anus och sköljer rent. Det finns även munstycken som man sätter på sin vanliga dusch .

Videos

enema

: Dusch datum anal

Dusch datum anal För dig som vill vara extra fräsch. Mjuk analdusch av PVC som rymmer ml. Vad betyder siffrorna på baksidan av kondomförpackningen? Du måste välja en storlek. Många har upptäckt att glidmedel tillsammans med en massagestav kan vara helt fantastiskt.
Verklig massage naken nära Göteborg Durex Play-glidmedlen har utformats för att ge dig det där lilla sextra! Så ni kan utöva säker bakteriefri analsex och minimerar risken för infektioner. You2Toys Rear Splash, Analdusche. Alla inner- och ytterförpackningar för Durex-kondomer stämplas med LOT-nummer och utgångsdatum omedelbart efter tillverkning. Övrigt Arkiverade forum Vardagsbekymmer. Vad betyder siffrorna på baksidan av kondomförpackningen?
Utanför ledsagare oskyddad Dildos med pung Dildos utan pung. Invit Catchlife Hygiene ml. Det är väl nästan standard att göra innan analsex. Blomkal i detta ämne. Rengöring av rumpan med vanligt vatten, högsta kvalitet.
Anal Dusch Mini för hygienisk analsex. Anal Dusch Mini hjälper dig med ett hälsosamt sexliv. Fyll den med vatten och för in den, kläm försiktigt och en jämn. En sådan analdusch fyller man oftast en blåsa med vatten och för in den i anus och sköljer rent. Det finns även munstycken som man sätter på sin vanliga dusch . Olika typer av analrengöring där du duschar bort smutsen i din rumpa inför anal penetration. Analduschen kan användas både innan analsex och onani i baken.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Dusch datum anal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *